maandag 25 september 2017

Geboren en getuige in de Schilderswijk

CAD 070. Maandag 25 september in theater De Vaillant in Den Haag

Geboren en getuige in de Schilderswijk

Op maandag 25 september wordt een onderzoeksrapport over de verhouding tussen jongeren en de politie in de Schilderswijk gepresenteerd door Corina Duijndam van De Haagse Hogeschool. Controle Alt Delete faciliteert daarna een gesprek tussen jongeren en de politie. Verwacht een kritisch en constructief gesprek over veiligheid en vooroordelen, macht en macho cultuur.

Het wordt een avond met ruimte voor het delen van ervaringen, om in gesprek te gaan met de politie, genieten van entertainment en tips en tricks over wat je zelf kan doen. De gehele avond wordt zoals altijd gehost door Dionne Abdoelhafiezkhan (IZI Solutions). Er is een optreden en de gehele avond wordt samengevat door spokenword artist: Dean Arma

AANMELDEN
Wil je aanwezig zijn bij deze GRATIS bijeenkomst? Meld je dan snel aan via: info@izi-solutions.com
Let op: er is maar plek voor 100 personen en we hanteren een first come first serve principe (geen bevestiging en toegangsbewijs betekent geen gegarandeerde plek).

KOM!
Naar: Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120 Den Haag.
Tijd: 19.00 inloop, start 19.30 – 21.30.

#ControleAltDelete is een initiatief van Blikopeners en IZI Solutions

Deze avond wordt georganiseerd Controle Alt Delete i.s.m. het lectoraat Burgerschap en Diversiteit van De Haagse Hogeschool en Amnesty International Nederland. Na afloop krijgen alle bezoekers het onderzoeksrapport mee naar huis.

Foto door Sander Knura, een foto van theater De Vaillant na de rellen in de Schilderswijk in 2015.

« Meer events