maandag 12 december 2016

CAD #4

12 december 2016 in de Melkweg in Amsterdam. Inloop 19.00, start 19.30.

CAD #4

Dit jaar is het thema "it's time for action". Na vier jaar praten en polderen, is het tijd voor actie en tijd voor verandering. We delen nog niet hele programma, maar de volgende onderwerpen kunnen we je alvast beloven:

- We gaan in gesprek met de leiding van de nationale politie over etnisch profileren om te spreken over de mate waarin de politie en het ministerie etnisch profileren erkent. We proberen om met de politie op één lijn te komen over wat etnisch profileren ís. De politie gebruikt namelijk niet dezelfde definitie als wetenschappers en Amnesty International.

- We zullen met alle aanwezigen, bezoekers met diverse leeftijden, achtergronden en professionele werkzaamheden, een routekaart tegen etnisch profileren opstellen. Het publiek kan nu al meedenken op onze facebook pagina, en alle ideeën worden meegenomen in het opstellen van de routekaart. Tijdens het evenement kunnen bezoekers stemmen over de onderdelen van de routekaart.

Tussendoor is er entertainment, we sluiten af met een optreden Atta de Tolk, en we beloven jullie alvast een spectaculaire opening!

De avond is gratis toegankelijk, aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar info@izi-solutions.com om je aan te melden.

Wanneer: 12 december 2016

Waar: Melkweg, Amsterdam.

Hoe laat: inloop 19.00, start 19.30.

« Meer events