Steun ons

Met jouw donatie kunnen we onze kritische blik behouden.

donderdag 4 juni 2020

Controle Alt Delete* zet zich in tegen etnisch profileren en vóór eerlijke en effectieve politiecontroles. Dit doen we door middel van het organiseren van bijeenkomsten, het produceren van kritische films, het geven van workshops/lezingen, het schrijven van blogs, het bieden van constructieve oplossingen ten behoeve van beleidsverandering en het bijstaan van slachtoffers. Helaas is deze strijd hard nodig.

Wij zijn een onafhankelijk platform zonder structurele financiering. In Nederland is er geen financier die publieke middelen ter beschikking stelt voor een kritisch (en constructief) geluid over discriminatie door de politie. De Nederlandse overheid is tot op heden onvoldoende in staat om haar eigen kritisch vermogen te organiseren en te financieren. Alle steun is dus hard nodig.

Doneer nu aan Controle Alt Delete
Groot of klein: álle bijdragen maken een verschil. Je kunt een donatie doen aan:
IZI SOLUTIONS BV
IBAN: NL97 ABNA 0461 8483 09

Andere manieren om Controle Alt Delete te steunen
Als je ons werk belangrijk en noodzakelijk vindt, volg ons dan ook op Twitter, Facebook en Instagram. Hoe meer volgers wij hebben, hoe meer mensen we bereiken met onze berichten. Heel soms sturen we een SMS-bom, met de vraag om een bericht van ons te delen. Daarmee hebben we enorme impact. Laat op de homepagina - anoniem - je nummer achter om daaraan bij te dragen.

*Controle alt delete is een initiatief van sociaal innovatiebureau IZI Solutions